Super Snel 5G
Beste Prijs
Excellente Service

Stel je Sim Only abonnement samen

Contractduur

Meer info?

Contractduur

Kies je voor een maandelijks abonnement dan kan je na elke maand wijzigen naar de meest recente (voordelige) tarieven. Kies je voor 12 of 24 maanden en wil je tussentijds wijzigen dan is dit ook mogelijk.

Bel/sms bundel

Meer info?

Bel/sms bundel

Gesprekken worden afgerekend per seconde. Met Youfone 200 minuten/SMS kan je bijvoorbeeld 160 volledige minuten bellen en 40 SMS-en versturen. De belminuten en SMS-en ontvang je aan het begin van elke kalendermaand. Belminuten en SMS-en zijn de hele maand geldig. Er geldt geen limiet voor de bundels met onbeperkt bellen en SMS’en. Iedereen met een normaal gebruik kan onbeperkt bellen en SMS’en naar nationale nummers, met uitzondering van buitenlandse nummers en speciale betaalde servicenummers (bijv. 0900) en SMS-diensten. Alle gesprekken worden per seconde afgerekend.

Internetbundel

Meer info?

Internetbundel

Internetbundels zijn af te sluiten i.c.m. een Sim Only abonnement. Verbruikte KB's worden per sessie naar boven afgerond op 100 KB.met uitzondering van buitenlandse nummers en speciale betaalde servicenummers (bijv. 0900) en SMS-diensten. Alle gesprekken worden per seconde afgerekend.

Dataplafond

Meer info?

Dataplafond

Voor €0,50 extra bieden we een optie aan zodat je niet boven je databundel uit kunt komen. De maandelijkse kosten voor een actief dataplafond worden achteraf in rekening gebracht.

Mijn bestelling

geen bestelling toegevoegd

Maandelijkse abonnementsprijs

€7,00