Super Snel 5G
Beste Prijs
Excellente Service
Home | blog | WeBellen.nl 5G

WeBellen.nl 5G

Door team WeBellen.nl 28 December 2020

Wat is 5G?

En wat zijn de voordelen van 5G?
Klaar voor de toekomst met een sterk webellen.nl abonnement.
5G is de 5e generatie mobiel internet. En de opvolger van 4G. Een van de grootste verbeteringen is de lage latency, oftewel: minder vertraging.Met 5G kunnen we straks dus met meer mensen tegelijk nóg sneller en soepeler muziek downloaden, films streamen en cloud gamen via onze mobiele telefoons. Zelfs op drukke plekken, zoals in stadions of op festivals. Draadloze mobiele communicatie maakt gebruik van frequenties. Via zendmasten en antennes worden signalen op die frequenties doorgegeven

Dat deden de vorige generaties mobiele technologie ook al, maar 5G is een nieuwe technologie die hogere datasnelheden haalt. In vergelijking met 4G zorgt 5G voor een snellere dataoverdracht, een kortere reactietijd en meer betrouwbare verbindingen. Maar 5G gaat verder. Zo wordt 5G ook belangrijk voor veiligheid, zorg, landbouw en alle andere sectoren waar een snelle reactietijd van machines van levensgroot belang is. 

Meer weten?

Laat je niets in de weg staan om contact op te nemen.

Klantenservice

WeBellen.nl is ook onderscheidend in service. Je kunt ons bereiken via telefoon, mail of chat. We helpen je graag.
Contact opnemen
Mensen aan het werk in gedeelde kantoor ruimte

Makkelijk overstappen

WeBellen.nl maakt het je supermakkelijk om je privé of je zakelijke SimOnly abonnement in één keer om te zetten. Ook is het mogelijk dat een accountmanager bij uw bedrijf langs komt om alle voordelen van webellen.nl met u persoonlijk te bespreken.