Super Snel 5G
Beste Prijs
Excellente Service

webellen.nl en duurzaamheid

WeBellen.nl en duurzaamheid
Als modern telecombedrijf heeft WeBellen.nl duurzaamheid hoog in het vaandel staan en proberen we ons energieverbruik te minimaliseren en onze ecologische voetafdruk te beperken. Dit realiseren we onder meer door:


Duurzame bedrijfsprocessen

We hebben onze bedrijfsprocessen efficiënt ingericht. Zo werken we met geavanceerde technieken om bewegingen te minimaliseren, houden we geen voorraad aan en sturen we bij klanten aan op gebruik van e-sim ter vervanging van fysieke plastic simkaarten. Alle hardware leveren we via dropshipping uit. Fysieke afspraken vervangen we waar mogelijk door online afspraken via verschillende platformen – open source of secure. De ecologische impact van onze digitale activiteiten beperken we door efficiënte dataopslag en cloud computing. Ook voeren we een paperless office ,waarmee we bijdragen aan het verminderen van afval. Voor vervoer door de stad maken we gebruik van bikes of een Biro.

Energiezuinig pand
We hebben een bedrijfspand gekozen dat voldoet aan de laatste klimaateisen. Door over te schakelen op groene energiebronnen zoals zonne- en windenergie voor onze elektriciteitsvoorziening verminderen we de CO2-uitstoot aanzienlijk. Daarnaast maken we voor klimaatbeheersing gebruik van energiebesparende technologieën.

Duurzaam afvalbeheer
Duurzaam afvalbeheer is een prioriteit voor WeBellen.nl. We hebben hiervoor een rigoreus recyclingprogramma doorgevoerd en maken gebruik van biologisch afbreekbare (verpakkings)materialen. Ook voeren we een paperless office waarmee we bijdragen aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Slimme inkoop
WeBellen.nl hanteert waar mogelijk een strikt duurzaam inkoopbeleid om ervoor te zorgen dat onze producten en diensten voldoen aan hoge milieunormen. Door samen te werken met duurzaam opererende leveranciers tonen we ketenverantwoordelijkheid en respect voor het milieu. Zo prefereren we in ons assortiment producten met een langere levensduur en materialen van hernieuwbare bronnen.  

Mensen aan het werk in gedeelde kantoor ruimte

Makkelijk overstappen

WeBellen.nl maakt het je supermakkelijk om je privé of je zakelijke SimOnly abonnement in één keer om te zetten. Ook is het mogelijk dat een accountmanager bij uw bedrijf langs komt om alle voordelen van webellen.nl met u persoonlijk te bespreken.